Göçmen, 'Karakolda Dogru Söyleyip Mahkemede Sasiyorlar'

Göçmen, 'Karakolda Dogru Söyleyip Mahkemede Sasiyorlar'

Milli Yol Partisi (MYP) Kirsehir Il Baskani ve MKYK Üyesi Sevket Göçmen, memur ve emekli maas oranlari üzerine yaptigi açiklamada, yasanan enflasyonu yöneticilerin daha ciddi sekilde görmesini ve verilen zam oranlarinin yeterli olmadigini söyledi.

MKYK Üyesi Göçmen, "Karakolda dogru söyleyip mahkemede sasiyorlar türküsüne benzetiyoruz yasanan süreci. Markette, pazarda, kirtasiyede, sokakta yasanan enflasyon ile yetkililerin aktardi zam orani arasinda ciddi farklar var. Bizler, MYP olarak ekonomik anlamda vatandasin darbogazdan çikmasi için gerekli çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Liyakat söylemimiz aslinda her seyinde çözümü olacak. Israfin önüne geçerek sehirlesmelerin yogun yasandigi günümüzde tarimsal üretimin önemine devlet destekli projelerle öncülük edecegiz. MYP, asgari ücrette dahi uzlasilamayan günlerin çözüm noktasi olacak. Biz verilen rakamlara degil halkin yasadigi rakamlara bakarak hareket edecegiz" diye konustu.

Söylem ve eylem farkliliklarini ortadan kaldiracaklarini aktaran Göçmen, "MYP Genel Baskani Remzi Çayir’inda sürekli vurguladigi ’Liyakat, adalet, üretim’ sarmalini yönetimi alir almaz hayata geçirecegiz. Inaniyoruz ki, liyakatin olmadigi yerde adalet ve üretim de olmaz. Her söylemimiz eylemimizden asla bagimsiz olmayacak. Suan ise yönetenlere tavsiyemiz kesinlikle halkin enflasyonunun farkinda olmalaridir" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile