Gödekmerdan, Genel Baskan Yardimcisi Oldu

Gödekmerdan, Genel Baskan Yardimcisi Oldu

Saglik Hak Sen Erzurum Il temsilcisi ayni zaman da Hak Sen Konfederasyonu Il ve Bölge Baskani Ilim Gödekmerdan, Saglik Hak Sen Sendikasi genel baskan yardimciligina getirildi.

Gödekmerdan’in geçtigimiz günlerde Ankara’da yapilan 6. genel kurulunda delegasyonun yogun destegi ile teskilatlardan sorumlu genel baskan yardimcisi olarak Ankara genel merkez yönetiminde görev almasi Erzurum’da da memnuniyetle karsilandi.

Gödekmerdan yaptigi açiklamada, “Beni bu göreve layik gören delegasyona tesekkür ederim. Birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle tüm saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin özlük ve sosyal haklari için yol yürüyecegiz. Rabbim çiktigimiz bu yolda utandirmasin. Temiz bir sayfa ile yolumuza devam edecegiz. Kavgasiz, kimseyi kötülemeden, kimseye rakip olma ya da kimseyi bölme hedefi olmadan kendi yolumuzda, dogru bildigimizle ilerleyecegiz” dedi.

Hedeflerinin sadece bilimsel verilere dayali, çalisan hak ve kazanimlari için mücadele edebilmek, mesleki sayginlik ve refahi artirabilmek oldugunu ifade eden Gödekmerdan, “Sahada emek veren tüm teskilat mensuplarimizla hep birlikte saglik çalisani arkadaslarimizin bu süreçte bize olan umudu, heyecani, inanci bizim yarinlara dair en büyük motivasyonumuz olacaktir. Sendikal stratejimiz herkesi dislayarak küçültmek degil, herkesi kucaklayarak büyültmek olacaktir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile