Gökçek: Ankaragücü'ne bu kadar yatırım yapan ikinci bir yönetim gelmedi

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, Türkiye Spor Yazarları Derneği kupa maçında oynanan oyundan memnun olduğunu dile getirerek, Ankaragücü'ne bugü

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, Türkiye Spor Yazarları Derneği kupa maçında oynanan oyundan memnun olduğunu dile getirerek, Ankaragücü'ne bugüne kadar bu kadar yatırım yapan ikinci bir yönetim gelmediğini söyledi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i ziyaret ettikten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, TSYD Kupası'nda Gençlerbirliği ile oynanan maçta Ankaragüçlü taraftarların birbirlerine attıkları sloganları değerlendirdi.

Gökçek, "Ankaragücü'nün 100. yılının önemi çok büyük. Bu yıl büyük hedefler ile yola çıktık. Bu hedeflerin içinde en büyük rol taraftarlara düşüyor. Bir an önce taraftarlar arasındaki bu soğuk ilişkinin bitmesi gerekiyor. Bu önemli senede en büyük rol onlara ait. Ankaragücümüzün büyüklüğü ilk önce tarihinden sonra taraftarlarından gelir. O yüzden onlara çok büyük roller düşüyor. Taraftarlarımız dün bizi tam olarak destekleselerdi dünkü oynadığımız oyun daha kaliteli olacaktı" dedi.

Yeni transfer edilen yedi oyuncunun ilk on birde sahaya çıkmalarına rağmen çok olumlu sinyaller verdiklerini belirten Gökçek, Eksik bir bölgelerinin kaldığını ve bunun içinde bu hafta içinde bir transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Bir basın mensubununu 'Bir grup sizin arkanızda bir grup ise tam tersi. Ve parayla satılmış taraftarlar diyorlar. Bu çok ağır bir itham. Bunun sorumlusu olarak da sizi gösteriyorlar?' sorusuna Gökçek, bunların olmasının gayet normal olduğunu kendisinin sevenlerin yanında sevmeyenlerinde bulunduğunu dile getirdi.

Ancak burada ortak bir menfaatin olduğunu belirten Gökçek; "Ankaragücü adına doğru hamleler doğru hareketler yapılırsa o yönetimi desteklemek gerekir. Ben kendi adıma ve yönetimim adına rahatlıkla şunları söylüyorum. Ankaragücü tarihinde Ankaragücü'ne bu kadar yatırım yapan ikinci bir yönetim gelmedi. Sizler bunları gördüğünüz halde yönetime ve takıma destek vermiyorsanız bunun altında bir art niyet ararım." diye konuştu.

Gökçek ayrıca bu yıl ligdeki hedeflerinin ilk üçe girmek olduğunu belirterek, iyi bir kadro kurduklarını ve hedefe ulaşmaları için önlerinde hiçbir engel olmadığını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile