Gökçek; maçı kazanmaktan son derece mutluyuz

Ankaragücü Klubü Başkanı Ahmet Gökçek, Trabzonspor maçı sonrası konuştu. Gökçek, çıkışlarının sürdüğünü Trabzon maçının kazandıkları için memnun olduğ

Ankaragücü Klubü Başkanı Ahmet Gökçek, Trabzonspor maçı sonrası konuştu. Gökçek, çıkışlarının sürdüğünü Trabzon maçının kazandıkları için memnun olduğunu kaydetti.

Gökçek, Fenerbahçe ile gelecek hafta oynayacakları maçın belki de şampiyonu belirleyeceğini söyledi. Fenerbahçe ile dostluklarının devam ettiğinin altını çizen Başkan Gökçek; "Fenerbahçe karşısında iki takımın dostluğunu bozmadan centilmence bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Teknik ekip ve futbolcuları tebrik ediyorum. Müthiş bir taraftar vardı. Aynı taraftarı Fenerbahçe karşılaşmasında bekliyoruz." diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre maç sonu yaptığı açıklamada ligde herkesin yenmek istediği bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek galibiyetin üç aylık bir ürün olduğunu kaydetti. Lemerre; "İlk yarı hücum kanadında çok iyi bir futbol oynadık. Forvet oyuncularımız Trabzonspor defans oyuncuları üzerine çok iyi baskı kurdu. İkinci yarı fiziksel yapısından dolayı Trabzonspor baskı kurdu amam biz bunu geri çevirmeyi bildik." dedi.

Sözleşmesinin uzatılmasına dair gelen soruya ise Lemerre, 31 Mayıs'ta sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak bu tarihe kadar gelecek olan teklifleri değerlendireceğini belirtti.

Maçı izlemeye gelenler arasında Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da bulunuyordu. Maç sonu bir değerlendirme yapan Özak Ankaragücü'nün ilk yarı çok iyi oynadığını, Trabzonspor'un ikinci yarı oyundaki dengeyi kurduğunu söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise akıllarında kupa maçı olduğu için konsantrenin sağlanamadığını kaydetti. Türkiye Kupasını alarak bunu telafi edeceklerinin altını çizdi.

Ankaragüçlü Futbolcu Koray Çölgezen ise oyun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade etti. Gelecek haftalarda oynayacakları Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak hedeflerinin ligi ilk onda bitirmek olduğunu söyledi.

Trabzonspor'lu Ariel Broggi ise ikinci yarı elde ettikleri fırsatları değerlendiremediklerini kaydetti. Sezon sonu sözleşmesinin bittiği hatırlatılınca Broggi, kulüp ile aralarında bir bağ olduğunu başkanla veya yetkililerle konuşması gerektiğini söyledi. Ancak kendisinin Trabzonspor da kalmak istediğini de sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile