Gökhan'a imza attıran Belediye Zapo'yu bekliyor

Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'de de istenileni veremeyen Gökhan Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Gökhan Ünal, Langa'daki tesislerde Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da katılımıyla düzenlenen imza töreninde, kendisini sezon sonuna kadar Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Törenin ardından 39 numaralı formasını elinde tutarak basın mensuplarına poz veren Gökhan, Turuncu-Lacivertli ekipte yeniden eski günlerine dönerek, Milli Takım'da forma giymek istediğini söyledi. Belediyespor'u tercih etmesindeki en büyük nedenin Başkan Gümüşdağ ve Teknik Direktör Abdullah Avcı olduğunu anlatan Gökhan, 'Benim için yeni bir başlangıç olacak. İnşallah tekrar çıkış yakalayıp, Milli Takım'a gitmek istiyorum.' dedi.

Başkan Gümüşdağ ise takımın hedeflerine katkı sağlayacak bir oyuncuyla anlaşma yaptıklarına inandığını kaydetti. Gümüşdağ, Zapotocny'nin transferi için Beşiktaş ile anlaştıklarını, Siyah-Beyazlı futbolcunun Türkiye'den ayrılmadığı takdirde formalarını giyeceğine de inandığını ifade etti. Gümüşdağ, Beşiktaş'a Zapotocny ile ilgili taleplerini ilettiklerini anlatarak, ''Beşiktaş oyuncuyla kendi arasında görüşüyor. Sanıyorum Zapotocny'nin yurtdışına gitme isteği var. Eğer İstanbul'da kalırsa, kulüple herhangi bir sorunumuz yok, Beşiktaş ile anlaştık.' şeklinde konuştu. Gümüşdağ, son olarak yıldız oyuncuları İbrahim Akın'ı ise satmayı düşünmediklerini dile getirdi.



Kaynak: Zaman

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile