Gökkaya'nin Alt Ve Üstyapisina Modern Dokunus

Gökkaya'nin Alt Ve Üstyapisina Modern Dokunus

MASKI Genel Müdürlügü, Ahmetli ilçesine bagli Gökkaya Mahallesi’nde de altyapi ve üstyapi dönüsümünü tamamladi. 18 kilometre kanalizasyon, 15 kilometre içme suyu hatti ile 500 metreküplük içme suyu deposu da insa edilen mahallede 110 bin metrekarelik kilit parke tasi döseme isinin tamamlanmasinin ardindan modern bir görüntü ortaya çikti.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, yerlesim yerlerini saglikli alt ve üstyapiyla tanistirmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde Ahmetli ilçesine bagli Gökkaya Mahallesi’nde 18 kilometre kanalizasyon, 15 kilometre içme suyu döseme çalismasi, 500 metreküplük içme suyu deposu ile 110 bin metrekarelik üstyapi çalismasi tamamlandi. Yeni nesil uzaktan okumali sayaçlar ve muhafaza kutularinin da montaji yapilan mahallede vatandaslara kaliteli bir hizmet sunuldu.

Mahalle sakini Ali Bordan, “Gökkaya mahallemizde daha önceleri yazin tozdan, kisin yagmurun getirdigi çamurdan insanlar adeta sokaga çikamiyordu. Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlari ile MASKI ekipleri ilk olarak içme suyu ve kanalizasyon hatlarini yeniledi. Ardindan 500 metreküplük içme suyu deposu yapildi. Tüm sokaklarimizda kilit parke tasi döseme çalismasi ile mahallemiz adeta modernlesti. Cengiz baskana tesekkür ediyoruz. Kim ne derse desin, bu yatirim takdir edilmeli” dedi.

Mahalle Muhtari Kadir Türker, “Gökkaya mahallemizde içme suyu hatlarimiz yenilendi, kanalizasyon altyapisi yapildi. 500 metreküplük içme suyu deposu insa edildi. 110 bin metreküplük kilit parke tasi döseme isleri tamamlandi. Mahallemizin artik altyapi sorunu kalmadi, sokaklarimizin her bir kösesi tertemiz mis gibi oldu. Vatandaslarimiz çok memnun. Cengiz baskan sayesinde Gökkaya’nin çehresi degisti. Emek veren herkese tesekkür ediyorum. Baskanimizi mahallemizde agirlamaktan büyük mutluluk duyariz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile