Gökkent Mahallesi’nde 4 Sokak Asfaltlandı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasının başlatıldığını söyledi.

Gökkent Mahallesindeki cadde ve sokaklarda TEK, Telekom, Doğalgaz, KASKİ gibi yatırımcı kurumlarla ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak Gökkent Mahallesi bizim için önemli çünkü bu bölge yeni yerleşime açılan ve yeni bloklarla modern yapılaşmanın sergilendiği bir semttir. Gökkent Mahallesinde 497 ve 498’inci sokaklar ile 1830. Sokak ve bunlara bağlantılı olan yollarda yol düzenleme, genişletme ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdik.” dedi.

Altyapı çalışmalarında bütünlük sağlanarak çalışmaları devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, asfalt serilen yolların genişliğinin 8 ile 14 metre arasında değiştiğini ve toplam uzunluğunun 1 bin 700 metre olduğunu kaydetti.

Asfaltlaması yapılan yolların hayırlı olması temennisinde de bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hava şartları gereği asfaltlama çalışmasının saat 04.00 ile 13.00 arası yapıldığını sözlerine ekledi.

Mahalle Muhtarı Talip Erhan ise çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ve mahallenin bu çevre, yol ve asfaltlama çalışması ile çehresinin değiştiğini söyledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile