Gökova Bisiklet Turu Başlıyor

Gökova Bisiklet Turu Başlıyor

Muğla Bisiklet Derneği’nin bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği “Gökova Bisiklet Turu” 18–22 Mayıs 2011 tarihleri arasında start alacak.

Bisiklet sporunu geliştirmek ve halka sevdirmek, bisiklet turizmini ön plana çıkarmak, sağlıklı bir toplum oluşturmak, çevreyi yerel ve küresel açıdan korumak amacıyla düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin birçok il ve ilçeleriyle çeşitli ülkelerden toplam 140 bisikletçi katılacak. 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Muğla’dan start alan tur Ula, Akyaka, Ören, Mumcular, Bodrum, Datça üzerinden, Marmaris’te son bulacak.

4. Gökova Bisiklet Turu’na Türk bisikletçiler dışında Hollanda’dan Flevoland Bölgesi Bisikletçileri Başkanı, Hollanda Bisiklet Federasyonu üyesi, Avrupa Bisiklet Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Eurovelo Proje Sorumlusu Frans Van Schoot, yine Hollanda’dan uzun yol bisikletçisi, bisiklet ve outdoor köşe yazarı Eric Schuijt, Litvanya’dan Alena Bychkova ve Yauheni Mandrusau, İngiltere’den Robert Wood ve Stephen Skipmode, Yunanistan’dan Alexios Menexiadis ve Datça’da yaşayan Alman Christiane Yükselsoy da katılacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile