Göksu, Kiliçdaroglu'nu Sosyal Medyada Solladi

Göksu, Kiliçdaroglu'nu Sosyal Medyada Solladi

IBB AK Parti Grup Baskanvekili Göksu’nun dün aksam katildigi canli yayin programindaki açiklamalari sosyal medyada gündem olurken ayni saatlerde baska bir kanalda canli yayin konugu olan CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu’nun güncel meselelerdeki sözleri ses getirmedi.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) AK Parti Grup Baskanvekili ve Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, dün aksam Habertürk TV’de “Fatih Altayli ile Teke Tek” programinin canli yayin konugu oldu. Göksu programda, IBB’nin borçlari, Halk Ekmek büfeleri ve ulasim meselelerini konustu.

Ayni saatlerde CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu da Haber Global’de, “Candas Tolga Isik ile Az Önce Konustum” programinin konuguydu. Kiliçdaroglu gündemdeki TÜIK ziyareti, ekonomideki gidisat ve Meclis’te yaptigi el hareketi hakkinda açiklamalarda bulundu. Ayni saatlerde canli yayinda olan Göksu’nun açiklamalari sosyal medyada gündem olurken Kiliçdaroglu’nun açiklamalari ise ses getirmedi.

Türkiye Göksu’nun açiklamalarini konustu

Göksu’nun “Fatih Altayli ile Teke Tek” programinda IBB yönetimiyle ilgili yaptigi açiklamalar Twitter’da kullanicilarin attigi 25 bin tweetle Türkiye gündemine girdi. 1 saat 20 dakikalik yayinda yaklasik 6 saat Türkiye gündeminde kalan Göksu, dijital basin gündeminde de genis yer buldu. Göksu’nun açiklamalari çok sayida internet sitesi ve ajans tarafindan haber yapildi.

Fatih Altayli da saskinligini gizleyemedi

Göksu, programda IBB Baskani Ekrem Imamoglu’nun iddialarini da çürüttü. Usta gazeteci Fatih Altayli da duyduklari karsisinda saskinligini gizleyemedi. Fatih Altayli’nin saskinligi da Twitter’da gündem oldu. Altayli hakkinda 20 binin üzerinde tweet atildi. Kullanicilar, “Fatih Altayli bile IBB Baskani’nin yalanlarina sasti kaldi” yorumunda bulundu.

Kiliçdaroglu gündem olamadi

Göksu’dan 20 dakika daha fazla yayinda kalan CHP Lideri Kiliçdaroglu ise Türkiye’nin yakindan sahitlik ettigi güncel konular hakkinda konusmasina ragmen sosyal medyada gündem olamadi. Kiliçdaroglu’nun, “Ittifak izin verirse Cumhurbaskani adayi olurum” açiklamasi bile Millet Ittifaki taraftarlarindan destek görmedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile