Göksüncük Ve Yalangöz Mahallelerine Kilitli Parke Tasi

Göksüncük Ve Yalangöz Mahallelerine Kilitli Parke Tasi

Sehitkamil Belediyesi, kirsal mahallelerdeki kilitli parke tasi çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Sehitkamil Belediyesi, son olarak Göksüncük ve Yalangoz Mahallesi’nde yeni açilan ve tahrip olan yollarda kilitli parke tasi çalismasi yapti.

Yil boyunca degisik noktalarda kilitli parke tasi çalismasi yürüten Sehitkamil Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, son olarak Göksüncük ve Yalangoz Mahallesi’nde çalisma gerçeklestirdi. Yeni açilan yollarin yani sira zaman içerisinde tahrip olan yollarda da yapilan çalismalar, mahalle sakinleri tarafindan memnuniyetle karsilandi.

"Kilit tasi olmayan hiç bir sokak kalmadi"

Yürütülen çalismalara iliskin degerlendirmede bulunan Göksüncük Mahalle Muhtari Cuma Bilici, “Mahallemiz, büyük bir mahalle konumunda oldugu için yaklasik 2 bin 500 nüfusa sahip. Kis aylarinin gelmesiyle birlikte mahallemizin eksik görülen yerlerinde kilitli parke tasina ihtiyaci vardi. Okulumuzun çevresi tamamen bozuk durumdaydi. Ögrencilerimiz, okula gitmekte zorluk çekiyordu. Sag olsun durumu Baskanimiza ilettik ve Baskanimiz konuyla yakindan ilgilenerek çalismalari hizli bir sekilde baslatti. Ekiplerimiz tarafindan eksik görülen sokaklarimizda hizli bir sekilde çalismalar yapildi. Mahallemizde kilit tasi olmayan hiçbir sokak kalmadi. Bunun yaninda yine Sehitkamil Belediyemiz tarafindan arazi yolarimiz açildi. Su andan itibaren ulasilmayan arazi yolumuz kalmadi. Bunun yaninda mahallemize çok güzel bir sosyal tesis yapildi. Mahallemizin herhangi önemli bir eksigi yoktur. Allah, Baskanimizdan razi olsun, her türlü hizmeti mahallemize, vatandaslarimiza getiriyor. Sehitkamil Belediyemizin yaptigi her türlü hizmetten memnunuz. Bundan dolayi da bir kez daha sahsim ve mahallem adina Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile