Gölbasi Belediyesinden Eglence Dolu Sünnet Söleni

Gölbasi Belediyesinden Eglence Dolu Sünnet Söleni

Gölbasi Belediyesi tarafindan yapilacak olan sünnet söleni için kayitlar tamamlandi. 29 Agustos tarihinde eglence dolu etkinliklerle ‘Sünnet Söleni’ düzenleyeceklerini söyleyen Baskan Ramazan Simsek, “Bütün çocuklarimiz senliklere davetlidir” dedi.

Gölbasi Belediyesi ‘Toplu Sünnet Söleni’ kayitlarini tamamladi. 200 çocugun sünnet olacagi özel gün kapsaminda gerçeklestirilecek olan programlar hakkinda konusan Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, “Bu yil 200 çocugumuzu ücretsiz sünnet ederek, bu mutlu günlerine ve anlarina sahit olacagiz. Çocuklarimizin sünneti; Gölbasi Belediyesi Saglik Ocagi’nda gerçeklestirilecek. 29 Agustos’ta Gölbasi Atatürk Sahil Parki’ni adeta bir panayir alanina çevirecegiz. Bütün çocuklarimizin katilabilecegi, renkli organizasyonlari ve oyun alanlarini minik kardeslerimiz ile bulusturacagiz. Sünnet olan çocuklarimiza bisiklet hediyelerini takdim edecegiz” ifadelerini kullandi.

Dolu dolu eglence

Birbirinden eglenceli etkinliklere ev sahipligi yapilacak olan Sünnet Söleni’nin 29 Agustos Pazar günü saat 14.00’de baslayacagini söyleyen Baskan Simsek “Sihirbaz, sihirli balon sov, jonglör gösterisi,yüz boyama, balonlu etkinlik gibi pek çok eglence; çocuk senligimizde siz degerli kardeslerimizi bekliyor olacak. Bando saksafon gösterisi etkinliklere eslik edecek. Ayni zamanda alana kuracagimiz zip zip, gladyatör, canli langirt, survivor parkur, tirmanma pramidi ile çocuklarimiz eglenceli anlar yasayacak” seklinde konustu.



Mustafa Yildizdogan sahnede

Sünnet olan çocuklar ile bir araya geldikten sonra aksam saatlerinde konser programlarinin da baslayacagini belirten Simsek, “Gölbasimiz çocuk sesleri ile yankilanacak. Gerçeklesecek olan ‘Sünnet Söleni’mizde sünnet olan evlatlarimiz ile bir araya gelerek onlara hediyelerini takdim edecegiz. Gün boyu sürecek sölen sonrasinda saat 19.00’da yerel sanatçilarimiz sahne alacak ve sölenimizin kapanisini degerli sanatçimiz Mustafa Yildizdogan ile yapacagiz. Tüm çocuklarimiz ve halkimiz davetlidir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile