Gölbaşı İlçesinde 23 Nisan Coşkusu

Gölbaşı İlçesinde 23 Nisan Coşkusu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Tören kaymakamlık önünde Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı; daha sonra ilçe stadyumunda devam etti. İlçe stadyumunda yapılan törene Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Toker, Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, daire amirleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlamalar Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilköğretim öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ve halk oyunları sergileyen öğrenciler büyük beğeni topladı.

Etkinlikler kapsamında öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaparak, şiirler okudu. Şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlamalarda açılış konuşmasını yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman 23 Nisan'ın önemine değinerek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının önderliğinde çalışmalarına başlayan bu Meclis, önce cumhuriyeti, sonra demokrasiyi gerçekleştirmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıl dönümünde, ülke ve ulus olarak ihtiyacını duyduğumuz laik eğitim, hoşgörü, toplumsal barış ve cumhuriyetin kazanımlarını kararlılıkla savunmanın yanı sıra her türlü bağnazlığa karşı mücadele etmek detemel ve asli sorumluluklarımız içerisinde yer almaktadır" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile