Gölbaşı İmam Hatip Lisesi'nden Başkana Plaket

Gölbaşı İmam Hatip Lisesi'nden Başkana Plaket

Gölbaşı İmam Hatip Lisesi Müdürü Eren Kıraç, öğretmen ve bir grup öğrenci ile birlikte okul bahçesine kilitli parke taşı döşeyip çevre düzenlemesini yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret ederek plaket verdi.

Plaket takdiminden önce bir konuşma yapan Okul Müdürü Eren Kıraç “Eğitime vermiş olduğunuz desteğin devamının geleceğini bugüne kadar çalışma süreniz içerisinde gördük. Eğitimin bir parçası olan sosyal etkinliklerin planlanmasında, okulların yetişemediği konularda yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, “Sunmuş olduğunuz plaket ile beni onurlandırıyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ederim. Öğretmen ve öğrencilerimize eğitim ve öğretim aşamasında bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Belediye olarak okullarımızın her zaman yanındayız. Okullarımızın düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetlerde her zaman birlikte hareket etmekteyiz. Okullarımızın ihtiyaçlarını elimizden geldiğince yasal çerçeve içerisinde karşılamaya çalışıyoruz. Eğitime verdiğimiz destekler devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile