Gölbasi'nda Mintika Temizligi

Gölbasi'nda Mintika Temizligi

Gölbasi Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ilçenin dört bir yaninda mintika temizligi yapti.

Ankara’nin Gölbasi Belediyesi ekipleri daha temiz bir Gölbasi için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri gün boyu refüjler, kaldirimlar, yollar, parklar ve bahçelerde temizlik çalismasi yapti. Koordineli bir sekilde çalisan ekipler, çali süpürgeleriyle kaldirimlari ve yollari temizlerken, vakumlu yol süpürme araçlari cadde ve ara sokaklari piril piril temizledi. Çöp kutularindaki atiklarda ekipler tarafindan toplandi.

Yapilan temizlik çalismasi ile hem çevre kirliginin hem görüntü kirliliginin önüne geçildi. Ankara’nin en temiz ilçelerinden biri olan Gölbasi’nda, Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri her gün çalismalarina devam ediyor.

“Sabahin erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz sahaya iniyor”

Daha temiz ve ferah bir Gölbasi için özveriyle çalismaya devam edeceklerinin altini çizen Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi “Göreve geldigimiz ilk gün dedigimiz gibi önceligimiz halk sagligi ve çevre kirliligini önlemek. Ekiplerimiz bunun için gece gündüz çalisiyor. Sabahin erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz sahaya iniyor. Mesai gözetmeksizin çalismalarimiz sürüyor. Gölbasili hemsehrilerimize temiz ve saglik bir ortam sunmak için elimizden gelen her seyi yapiyoruz, yapmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile