Gölbasi'nda Resim Yarismasi

Gölbasi'nda Resim Yarismasi

Adiyaman’in Gölbasi Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda 23 Nisan Temali Resim Yarismasi düzenlendi.

Çocuklara yönelik düzenlenen resim yarismasinda dereceye giren ögrencilere Gölbasi Belediye Baskani Iskender Yildirim tarafindan ödül verildi.

Yarismaya katilan çocuklara tesekkür eden Baskan Yildirim, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Dolayisiyla çocuklarimizin doya doya eglenmeleri için çocuk senligi düzenledik. Çocuklarimizin sosyal kültürel ve sanatsal gelisimlerini belediye olarak destekliyoruz. Her yil oldugu gibi bu yilda çocuklarimiz için resim yarismasi düzenledik. Bu yarismadaki asil amacimiz çocuklarimizi sanata yöneltmektir. Yarismalarimiza her yil katilimin artmasi bizleri mutlu ediyor. Resim ögretmenlerince yapilan degerlendirmede dereceye giren ögrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Önümüzdeki günlerde çocuklarimiza yönelik etkinliklerimiz devam edecektir. Resim yarismasinda bizlere destek olan hemserimiz ressam Ekrem Yalçindag’a katkilarindan dolayi da ayrica tesekkür etmek istiyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile