Gölbaşı'nda Şofbenden Zehirlenen Çift Toprağa Verildi

Gölbaşı'nda Şofbenden Zehirlenen Çift Toprağa Verildi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şofben gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 5 aylık hamile Şule Yılmaz ve eşi Ünal Yılmaz toprağa verildi.

Hastanede tedavileri tamamlanan 2 kardeş de cenaze törenine katıldı.


Gölbaşı'nda dün şofbenden sızan gaz, gecekonduda yaşayan 5 aylık hamile Şule Yılmaz ve eşi Ünal Yılmaz'ın ölümüne neden olmuş, 12 yaşındaki kızları Büşra ve 9 yaşındaki oğulları Hüseyin Can ise baygın halde hastaneye kaldırılmıştı. Büşra ve Hüseyin Can'ın tedavileri tamamlandı. Talihsiz karı-koca ise öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Gölbaşı şehir mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Hastaneden çıkarak, cenazeye katılan Yılmaz çiftinin çocukları Büşra ve Hüseyin, birbirlerine sarılarak ayakta durmaya çalıştı. Aile yakınları, gözyaşlarına boğulan kardeşleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Gölbaşı Merkez Camii'nde kılınan cenaze törenine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Belediyesi’de ailenin evi önünde taziye çadırı kurdu.

Öte yandan, şofben faciasının göz göre göre geldiği belirlendi. Adli Tıp'tan gelen rapor, zehirlenmenin şofbenden sızan gazdan kaynaklandığını doğrularken, evde bulunan şofbenin eski ve bakımsız olduğu, kontrollerinin yapılmadığı ortaya çıktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile