Gölbasili Kadinlara Özel Bergen Ve Eren Filmi Gösterimi

Gölbasili Kadinlara Özel Bergen Ve Eren Filmi Gösterimi

Gölbasi Belediyesi’nin düzenledigi etkinlikle bin kadin ‘Bergen’ ve ‘Kesisme-Iyi ki Varsin Eren’ filmlerini izleyecek.

Gölbasi Belediyesi’nin kadinlara yönelik sosyal faaliyetleri devam ediyor. Daha önce kadinlar için Sanliurfa turu düzenleyerek 400 kadini geziye gönderen Baskan Ramazan Simsek ve belediye ekipleri, bu defa arabeskin unutulmayan kadin seslerinden Bergen ve kahraman sehit Eren Bülbül’ün hayatini anlatan filmlere bin Gölbasili kadinin gitmesi için hazirliklari tamamladi. Ankara Oran’daki bir alisveris merkezinde 4-5 Mart’ta ”Bergen“ filmini izlemeye 500 kadini götürecek olan Gölbasi Belediyesi, 6-7 Mart’ta ise yine 500 kadini "Kesisme-Iyi ki Varsin Eren" filmi ile bulusturacak.

”Kadinlarimiz için sosyal faaliyetlerimize hiz kesmeden devam ediyoruz“

Kadinlarin aktif olarak sosyal faaliyette bulunmalari için ellerinden gelen destegi verdiklerini ve bu konudaki planlamalarini sürdürdüklerini belirten Baskan Simsek, ”Kadinlarimiz için açtigimiz kurslar, düzenledigimiz geziler ve sosyal etkinliklerle onlarin yaninda olmaya devam ediyoruz. Hayatin her alaninda oldugu gibi sosyal faaliyet alaninda da kadinlarimizin aktif olmalari bizler için çok önemli. Yüzü gülen kadinlar, mutlu aileler ve çocuklar olmasina sebep olur. Bizler de Gölbasili vatandaslarimizin mutlulugunu saglamak için elimizden geleni yapiyoruz“ dedi.

Daha önce yaptiklari etkinliklere gösterilen yogun ilginin kendisini oldukça memnun ettigini söyleyen Simsek, ”Gölbasi Belediyesi olarak yaptigimiz etkinliklere ve projelere her gün bir yenisini ekliyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Alisilagelmis belediyecilik anlayisini degistirerek her alanda vatandasimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Arabesk müzigin böylesine degerli bir sesinin hikayesinin anlatildigi Bergen ve ülkemizin kahraman evladi için çekilen Eren filmlerine tüm Gölbasili kadinlarimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile