Gölcük Fen Lisesi Ögrencilerinden Büyük Basari

Gölcük Fen Lisesi Ögrencilerinden Büyük Basari

Gölcük Fen Lisesi ögrencilerinin, Gölcük Belediyesi destegiyle hazirladigi proje TEKNOFEST 2022 çerçevesinde düzenlenen yarismada ilk 10’a girdi.

TEKNOFEST 2022 çerçevesinde, “Sanayide Dijital Teknolojileri Liseler Arasi Yarismasi” gerçeklestirildi.

Gölcük Fen Lisesi GFL Robotiks takimi, Gölcük Belediyesi’nin de destekleriyle hazirladigi “Sanayi Tipi Otonom Yük Tasima Araci” projesiyle, Trabzon’da yapilan ve 614 takimin katildigi finalde, ilk 10’a girme basarisini gösterdi. Basarilariyla Gölcügü gururlandiran gençler 30 Agustos-4 Eylül tarihleri arasinda Samsun’da düzenlenecek TEKNOFEST 2022 proje tanitimi ve ödül törenine katilmaya hak kazandilar.

“Ögrencilerin basarisi ilçemiz için gurur verici”

Ögrencilerin basarisinin ilçe için gurur verici oldugunu ifade eden Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, “TEKNOFEST 2022’de ilçemizi basari ile temsil eden, gelecege umutla bakmamizi saglayan, Gölcük Fen Lisesi GFL Robotiks Takimi ögrencileri; Ece Salaz, Sami Ayan, Burak Kabadas, Abdülsamet Abayrak, Ismail Aydogdu ve Efe Özler’i, Bilgisayar Ögretmeni Ibrahim Kiliç ve Müdür Basyardimcisi Erhan Özmen’i tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile