Gölcük’te Işlak Çay Bahçesi’nde yer alan çınar ağaçlarında yer alan ahşap yuvalarda kış mevsimini geçiren çok sayıda kuş, bahar mevsimiyle birlikte yumurtluyor. kış aylarında kar altında kalan Gölcük Yaylası’nda kuşlar için bir sığınak görevi gören ahşap yuvalar, fotoğraf meraklıları için de güzel bir enstantane oluşturuyor.
Işlak Çay Bahçesi işletmecisi Olgun Işlak, kış aylarında serçe, saka gibi kuşların yuvalara sığındığını belirterek, bahar mevsimiyle birlikte çoğalan kuşların güzel bir görünüm ortaya çıkardığını belirtti.
Kuş yuvalarının Gölcük genelinde çoğaltılabileceğini ifade eden Işlak, kış günlerinde Gölcük’te zor durumda kalan sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi .
Gölcük'te Kuşlara Özel Yuvalar
Ege Bölgesi’nin Abant’ı olarak nitelendirilen Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda, yaz-kış faaliyette olan bir çay bahçesinde yer alan çınar ağaçlarındaki kuş yuvaları ilgi topluyor.



















