Gölcük'te Trafik Haftasi Duyarliligi

Gölcük'te Trafik Haftasi Duyarliligi

Gölcük’te Içisleri Bakanliginca “Yayalara öncelik durusu, hayata saygi durusu” sloganiyla baslatilan kampanya çerçevesinde yaya geçitleri kirmiziya boyandi ve yoldan geçen araç sürücülerine uyarilarda bulundu.

Gölcük’te Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda anlamli bir çalisma yapildi. Içisleri Bakanliginca “Yayalara öncelik durusu, hayata saygi durusu” sloganiyla baslatilan kampanya çerçevesinde yaya geçitleri kirmiziya boyanarak yoldan geçen araç sürücülerine uyarilarda bulunuldu. Piri Reis Ilkokulu önünde düzenlenen etkinlikte ögrencilere trafik bilinci asilamak, trafikte yaya önceligine dikkati çekmek ve sürücü duyarliligini artirmak hedeflendi.

Etkinlige Gölcük Kaymakami Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Baskan Yardimcisi Ibrahim Uzuner, Piri Reis Ilkokulu ögrencileri, polisler ve zabitalar katildi.

Etkinlikte ögrenciler, Kaymakam Gültekin ve Baskan Yardimcisi Uzuner ile birlikte yaya geçitlerini kirmiziya boyayip, ellerindeki pankartlar ile yoldan geçen araç sürücülerine uyarilarda bulundular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile