Gölette Boğulduğu Düşünülen Genci Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Karaçalılık köyünde hayvan otlatmaya giden ve burada girdiği gölette boğulmuş olabileceği ileri sürülen 11 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan karaçalılık köyünden hayvan otlatmak için köy arazisine çıkan Özkan Tekeci (11) ‘den öğle saatlerinden sonra haber alamayan ailesi durumu jandarmaya haber verdi köye gelen jandarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Tekeci’nin köy arazisinde bölgedeki yol yapım firmasının kum aldığı derede biriken suya girdiği ve burada boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine gölette arama kurtarma çalışmaları başlattı.

Çalışmalar Olay yerine çağırılan Kastamonu AFAT (Arama Kurtarma ) ekiplerince yürütülüyor ekipler botlar yardımı ile gölette ceset arama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. yaklaşık 6 saat süren arama kurtarma çalışmalarında bir sonuç alınamaması üzerine olay yerine Kastamonu İl Özel idaresinden iş makinesi istendi aramaların sabah saatlerinden itibaren dalgıçlar yardımı ile devam edeceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile