Gönen Süt Üreticileri Birliginde Yüksel Sarik Güven Tazeledi

Gönen Süt Üreticileri Birliginde Yüksel Sarik Güven Tazeledi

Gönen Süt Üreticileri Birligi Seçimli Olagan Genel Kurulu Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde Gerçeklestirildi. Seçime Tek Liste ile Giren Yüksel Sarik Güven Tazeledi.

Genel Kurula, Gönen Belediye Baskani Ibrahim Palaz, Ticaret Borsasi Baskani Ibrahim Mutlu, CHP Ilçe Baskani Ünsal Acar,AK Parti Ilçe Baskani Merve Üncük Isgüden, MHP Ilçe Baskani Fatih Aydin, BBP Baskani Tarik Akyüz, Gönen Tarim ve Orman Ilçe Müdürü Yusuf Emiral ile Süt bIrligine üye yaklasik 400 üye Katildi.

Divan tesekkülünün ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsinin hep bir agizdan okunmasinin ardindan seçime tek liste ile giren mevcut baskan Yüksel Sarik bir konusma gerçeklestirdi. Sarik; “Günün gerçegini yakalamak adina devletimizin süt üretimine bakisi sütümüzün kalitesini arttirmak yönünde oldugunu söyleyebilirim. Sütü siniflandirmasi kaliteye fiyat farki vermesinin temelinde bu düsünce yatmaktadir. Zaman zaman yaptigimiz süt kontrolleri sayesinde ilçemizin, kriterlere çok yakin oldugunu tespit etmis bulunuyoruz. Bu durumun elimizi daha da güçlendirecegine inaniyoruz. Hareket noktamiz her zaman üretici tarafli olmustur. Birligimizin hedefi üreticinin yerelde ve genelde ihtiyaçlarini isteklerini ve sikintilarini dile getirip çözüm ortagi olmaktir. Degerli üreticiler dünyanin ve ülkemizin gerek pandemi gerek ekonomik sartlar dolayisiyla içerisinde bulundugu kriz malumunuzdur. Üreticimizin magdur olmamasi için elimizden gelen çabayi göstermekteyiz. Görev süremiz boyunca köylerimize süt toplama merkezleri insa ettik. Mevcut süt toplama merkezlerine malzeme yardimi yaparak, elimizden geldigince ve bütçemizin imkani dahilinde köylerimize, kooperatiflerimize gerekli maddi yardimlari yapip, ihtiyaçlarini karsilamaya çalistik, çalisacagiz.Bizler karda, kista, yazda, sabahin köründe, gecenin karanliginda, dügünümüzde, cenazemizde tatili olmayan mazereti bulunmayan bir is yapiyoruz. Bizler sikintilari dinleyerek degil, yasayarak ögrendik. Bu yüzden, bizim istikametimiz her zaman için dogruyadir, adaletedir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile