Gönül, Bucaspor Tesislerini Ziyaret Etti

-GÖNÜL, BUCASPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ -MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÖNÜL:  -'İZMİR'E, YILLARDIR HASRET ÇEKTİĞİ BAŞARIYI BUCASPOR KAZANDIRDI' (FOTOĞRA-G

 

-GÖNÜL , BUCASPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

-MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÖNÜL :

- ' İZMİR ' E , YILLARDIR HASRET ÇEKTİĞİ

BAŞARIYI BUCASPOR KAZANDIRDI '

( FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ )

İZMİR ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül , Turkcell Süper Lig ' e yükselen Bucaspor ' un , İzmir ' e yıllardır hasreti çekilen başarıyı kazandırdığını belirtti .

Kulübün Kaynaklar bölgesindeki tesislerini ziyaret eden Bakan Gönül , Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur ile Buca Genç Futbol Akademisi Kurucu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ' dan , altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı .

Bakan Gönül , Bucaspor ' u kutlayarak , ' İzmir ' e yıllardır hasret çektiği başarıyı Bucaspor kazandırdı . Bu başarı İzmir ' in layık olduğu başarıdır . Diğer illerin yanında eksiklik hissediyorduk . Artık ' Turkcell Süper Lig ' de Bucasporumuz var ' diyebileceğiz . Gece maçları da olacak . Belki uykusuz kalacağız , ama feda olsun . Burada bize düşen , İzmirlilere düşen bu başarıyı en iyi şekilde desteklemek ve daha ileriye gitmesini sağlamaktır ' dedi .

Kulüp başkanı Mehmet Bektur ' a ay-yıldızlı rozet hediye eden Gönül , ' Sizlerin milli başarılarını görmek istiyoruz ' diye konuştu .

Seyit Mehmet Özkan ise Turkcell Süper Lig ' e çıkan takımları için lojman ve saha yapımı planladıklarını , Bakan Gönül ' den destek beklediklerini kaydetti .

' Ağanın eli tutulmaz ' diyen Özkan ' a , ' Bir de ağa bulabilsek ' şeklinde espriyle karşılık veren Gönül , destek sağlayacaklarını ifade etti .

Bakan Gönül ' e Bucaspor forması ve Buca Genç flaması hediye edildi . Buca Genç oyuncuları da Gönül için Buca Genç marşını seslendirdi .

Seyit Mehmet Özkan , ziyarette yer alan İzmir Valisi Cahit Kıraç ' ın sorusu üzerine , oyuncuları Mehmet Batdal ' ın bedelsiz şekilde Galatasaray ' a gittiğini kaydederek , ' 23 yaşını geçtiği için yetiştiricilik bedeli alamadık . Ancak Mehmet Batdal ' ın Süper Lig ' e çıkmamızda büyük katkısı oldu . Kendisi kulübe olan borcunu fazlasıyla ödedi ' dedi .

Ziyarette AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi ile İzmir İl Başkanı Ömür Kabak da yer aldı .

( EG-BAH-KAN )

22 . 05 . 2010 18 : 38 : 03
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile