Gönül Orta Açiklamasi 'Devletimiz Ile Halkamiz Arasinda Bir Köprüyüz'

Gönül Orta Açiklamasi 'Devletimiz Ile Halkamiz Arasinda Bir Köprüyüz'

Hayrabolu Muhtarlar Dernegi Baskani Gürol Orta, Tekirdag’in Hayrabolu ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla düzenlenen törende, "Muhtarlar olarak, devletimiz ile halkimiz arasinda bir köprü görevi görüyoruz" ifadelerini kullandi.

Hayrabolu Muhtarlar Dernegi tarafindan Hükümet Konagi bahçesi önündeki Atatürk Aniti’na çelenk birakilmasiyla tören basladi.

Saygi durusunda bulunularak, Istiklal Marsi okundu.

Hayrabolu Muhtarlar Dernegi Baskani Gürol Orta törende yaptigi konusmada, muhtarlarin vatandaslarla devlet kurumlari arasinda köprü vazifesi gördügünü belirtti.

Muhtarlarin mahallesine ve köyüne yürekten bagli ve mahalle sakinleri için var gücüyle çalisan neferler oldugunu ifade eden Orta, "Yerel demokrasinin ve devletimizin her noktasindaki kurumsal temsilciligini üstlenerek devletimiz ile halkimiz arasinda bir köprü görevi gören biz muhtarlar, toplumsal sorunlar üzerine fedakarlik ve özveri ile çalismamizi sürdürerek bu zorlu ve mesakkatli görevi yerine getirmek için büyük bir çaba sarf etmekteyiz. Tüm muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Törene, Kaymakam Mehmet Sülün, Belediye Baskani Osman Inan, Baskan Yardimcisi Sakir Tasar, Ilçe Jandarma Bölük Komutani Üstegmen Ismail Sahin, Ilçe Emniyet Müdürü Naci Sigin, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve mahalle muhtarlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile