Gönüllere Dokunan Proje

Gönüllere Dokunan Proje

Kütahya’nin Altintas ilçesinde meslek lisesi ögrencileri, gönüllü olarak okul binasinin onarimini yapti. Altintas Sehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri ilçeye bagli Yesilyurt Köyü Ilkokulunun her türlü onarimini gönüllü olarak yapti.

Sehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilisim, Elektrik, Metal bölümlerinde okuyan ögrenciler “Meslek Lisesi Ailelerle Bulusuyor” projesi çerçevesinde okul müdürü Enes Eser ve alan ögretmenleri ile kardes okul belirledikleri Yesilyurt Ilkokulunun elektrik tesisati, boya - badana, kapi, pencere, islak zemin ve bilisim aletleri bakimlarini gönüllü olarak yaptilar.

Mesleki egitime katki sunmak ve meslek liselerine tesvik amaçli okulda böyle bir proje baslattiklarini belirten Müdür Enes Eser, bu tür projelerle ögrencilerin yardimlasma ve dayanisma duygularini pekistirmeyi, ögrendiklerini uygulamayi hedeflediklerini belirtti.

Köy halki, meslek lisesi ögrencilerinin okullarina verdigi katkidan dolayi ögrencilere tesekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile