Gönüllü Çevre Elçilerinden Bahar Temizliği

Nevşehir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Gönüllü Çevre Elçileri Kulübü tarafından ''Çevreciyim Ben'' projesi kapsamında üniversite yerleşkesi içerisinde bahar temizliği yapıldı.

NEÜ ana yerleşkesinde ''Çevreciyim Ben'' projesi kapsamında gerçekleştirilen temizlik kampanyasına, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erdal Taşkın, Gönüllü Çevre Elçileri Kulübü Danışmanı Arş. Gör. Musa Kar ve Kulüp Başkanı Ahmet Orhan'n yanı sıra çevreci gönüllü öğrenciler katıldı.

Öğrencilerde daha çevreci bir gençlik bilincinin oluşturulması amacıyla ''Çevreciyim Ben'' projesi kapsamında organize ettikleri etkinlik hakkında bilgiler veren Gönüllü Çevre Elçileri Kulübü Başkanı Orhan, ''Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Çevre Elçileri Kulübü olarak öğrenci arkadaşlarımızın bulundukları ve yaşadıkları çevreleri başta olmak üzere doğaya karşı daha duyarlı olmalarını amaçladık. Bu amaç doğrultusunda da Üniversitemiz ana yerleşkesi içerisinden başlamak suretiyle temizlik kampanyası başlattık. Temizlik kampanyamızı önümüzdeki günlerde Kapadokya yöresinde yer alan vadilerimizde devam ettireceğiz'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile