Gönüllü Dört Veteriner, Manavgat Yangininda Yaralanan Hayvanlar Için Seferber Oldu

Veteriner hekim Sümeyra Hasanoglu: 'Yangindan direkt etkilenen hayvanlari veteriner klinigimizde gönüllü ve ücretsiz sekilde tedavi ediyoruz' 'Hayvanlarin tedavisi tamamlanana kadar hizmet vermeye devam edecegiz'.

GÜLSEM ADAM - Antalya'nin Manavgat ilçesindeki orman yangini sirasinda yaralanan hayvanlarin tedavisi için gönüllü veterinerler harekete geçti.

Ilçede devam eden ve genis bir alana yayilan orman yangininda hayvanlar da zarar gördü. Bunun üzerine 4 veteriner hekim, bir yandan yangin bölgelerine giderek yangindan zarar gören hayvanlari kurtarmaya çalisiyor diger yandan yaralanan hayvanlarin tedavisini yapiyor.

Veteriner hekim Sümeyra Hasanoglu, AA muhabirine, yanginda zarar gören hayvanlar için ellerinden geleni yapmaya çalistiklarini söyledi.

Ekip arkadaslarinin, Oymapinar Mahallesi'nde yanan kedi ve köpekleri aldiklarini belirten Hasanoglu, "Kurtaramadigimiz hayvanlar da oluyor. Bugün yine bölgede hayvan olup olmadigini kontrol etmeye gidecegiz." dedi.

Hasanoglu, hayvanlarin bazilarinin tedavisini yangin bölgesinde yaptiklarini belirterek, söyle konustu:

"Yangindan direkt etkilenen hayvanlari veteriner klinigimizde gönüllü ve ücretsiz sekilde tedavi ediyoruz. Hayvanlarin tedavisi tamamlanana kadar hizmet vermeye devam edecegiz. Vatandaslar yangindan etkilenen hayvanlarini getirebilirler, bize birakabilirler. Biz ücret talep etmiyoruz, hayvanlari tedavi ettigimizi duyanlar yardimci olmak istiyor. 'Biz yapalim' anlayisiyla yola çiktik ama simdi 'Hepimiz yapalim'a döndü. Basta Istanbul, Ankara, Erzurum ve Ordu olmak üzere Türkiye'nin her yerinden destek geldi."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile