Gönüllü Kadınlardan Şehit Ailesine Ziyaret

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi üyelerince kent merkezindeki bir şehit ailesi ziyaret edildi.

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından, Çanakkale'de şehit olan İsmail Kıllıoğulları'nın torunu Memnune Ayyarkın evinde ziyaret edildi.

Belediye Meclis Üyesi Seyhan Günhan, Belediye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ile Aile Eğitim Müdürü Arife Betül Özseçer'in katıldığı ziyarette, dedesi Çanakkale Savaşı'nda, torunu da 2005 yılında Hakkari Şemdinli'de şehit olan Memnune Ayyarkın'ın sözleri ziyarete katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Dedesinin Çanakkale Savaşları'nda şehit olduğunu, torununun da 2005 yılında Hakkari Şemdinli'de şehit olduğunu dile getiren Ayyarkın, ''Vatan sağ olsun. Vatan için ne kadar şehit verirsek verelim, yeter ki vatanıma kimse yan gözle bakmasın. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmıyor. Evimizi temizletiyor. Yalnız kalmamamız için çok değerli hanımları yanımıza göndererek sohbet etmemizi sağlıyor. Bize gerçek evlat gibi davranıyor. Allah uzun ömürler, hayırlı işler nasip etsin'' diye konuştu.

Memnune Ayyarkın'ın oğlu Mustafa Ayyarkın da bir şehit babası olarak Çorum Belediyesi'nin yanlarında olmasından mutlu olduklarını ifade ederek, belediyeye teşekkür etti.

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile