Google'da Değişim

Google, kullanıcılarına mail atarak 60 değişik gizlilik politikasını kaldırıp, bunların yerine tek bir politikaya geçeceğini bildirdi.

Google`dan yapılan açıklamada , 60 değişik gizlilik politikasının kaldırılıp , bunların yerine çok daha kısa , okunması kolay tek bir politikaya geçileceği , yeni politikanın da çok sayıda ürün ve özelliği kapsadığı ifade edildi . Yeni sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcılara servis hizmetlerinin kullandırılmayacağı da belirtildi . Dev arama motoru Google , bu yeni uygulamasıyla onlarca farklı servisini tek bir sözleşme altında toplayacak . Servisleri kullanmak isteyen kullanıcılara online olarak imza attırılacak . Sözleşmede mahremiyet ve bilgi transferi ayağındaki maddeler ise dikkat çekiyor

Google`ın bu yeni uygulaması ile bir kullanıcı cep telefonuyla servise erişim sağladığı takdirde cep telefon numarası , gelen çağrılar , çağrıların süresi ve SMS bilgileri de kayıt altına alınıp , Google tarafından depolanabilecek . Google profili için sağlanan adınız , bir Google hesabı gerektiren tüm hizmetlerde kullanılabilecek .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile