Gördesli Muhtarlardan Hizmet Tesekkürü

Gördesli Muhtarlardan Hizmet Tesekkürü

MASKI Genel Müdürü Talat Postaci, Gördes ilçesine bagli Evciler, Günesli ve Doganpinar mahalle muhtarlarini agirladi. Muhtarlar mahallelerinde yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalar nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’in sahsinda MASKI çalisanlarina tesekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Talat Postaci, Gördes ilçesine bagli Evciler mahalle muhtari Halil Gökkaya, Günesli mahalle muhtari Erdal Terim ve Doganpinar mahalle muhtari Halil Korkmaz’i agirladi. Postaci, muhtarlarin talep ve önerilerini dinledi. Ziyarette mahallelere yapilan ve yapilmasi planlanan hizmetler hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Muhtarlar hizmetler nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’in sahsinda MASKI çalisanlarina tesekkür etti.

“Alt ve üstyapi çalismalarimiz devam ediyor”

Çalismalar hakkinda bilgi veren Genel Müdür Postaci, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Ferdi Zeyrek’in talimatlariyla Manisa’mizin her noktasinda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Evciler mahallemizde altyapi çalismalarimiz hizla ilerliyor. Günesli mahallemizde ise altyapi ve üstyapi çalismalarini ivedi bir sekilde tamamlayarak mahallemizi modern bir görünüme kavusturduk. Doganpinar mahalle sakinlerinin ihtiyaçlari noktasinda ilgili birimlerimizin çalismalari devam ediyor. Bunlara bagli olarak yurttaslarimizin yüzlerini güldürecek hizmetleri hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Nazik ziyaretleri için muhtarlarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Mahalle muhtarlari da mahallelerine yapilan ve yapilmasi planlanan hizmetler nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’in sahsinda MASKI çalisanlarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile