Görele'de İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Görele'de Derman Eğitim, Kültür ve Etkinlikler Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, bu tür kermeslerle birlikte ilçede sosyal sorumluluk projeleri yapıldığını söyledi.

Erener, "Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesi içinde, gönülleri hizmet aşkıyla dolu kardeşlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına, eğitim sisteminde yapılacak olan yatırımlar yararına, bilhassa ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yararına yapılan bu tür etkinliklerden son derece mutlu oluyoruz. Ben esnaflarımızın da bu tip etkinliklere destek vermesini istirham ediyorum. Bizler şuna iman etmişiz ki Allah kulunu yaratmadan önce rızkını yaratmıştır" dedi.

Derman Eğitim, Kültür ve Etkinlikler Derneği Başkan Yardımcısı Ahhat Yenen ise bu yıl 4.'sü düzenlenen kermesin geliri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini, kermesin 5 gün süreceğini söyledi.

Kermesin açılışına Dernek Başkanı Halil Turan Nebioğlu, AK Parti Görele İlçe Başkanı Osman Kasım ve davetliler katıldı.

Kermeste kadınların yaptıkları pasta, börek ve yöresel yemekler satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile