'Görevde Yükselme Eğitim Programı'

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Görevde Yükselme Eğitim Programı" sınavında başarılı olan itfaiye erlerine rütbe taktı.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 itfaiye erinin Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesince düzenlenen "Görevde Yükselme Eğitim Programı"nda başarılı olduklarını ve çavuş kadrosuna atandıklarını söyledi.

Personelin teçhizat ve araç desteğine karşın bilgi ve eğitim anlamında da donanımlı olması için gerekeni yaptıklarını ifade eden Akın, şöyle konuştu:
"Göreve geldiğimizde yüksek binaların son katlarına ulaşabilecek bir itfaiye aracı yoktu ve bu sıkıntıyı aşmak için donanımlı bir araç aldık. Bunun yanında yangın ve kazalara hızlı ve etkili şekilde müdahale edebilmek için son teknoloji ürünü teçhizat alımı yaptık. Yine teçhizat desteğinin yanında personelimiz Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından kapsamlı bir eğitim programına katıldı.

15 gün süren eğitimin ardından yapılan görevde yükselme sınavında da başarılı olan itfaiye erlerimiz bundan böyle itfaiyemizde çavuş olarak görev yapmaya hak kazandılar. Başarılı personelimizi tebrik ediyor belediyemiz ve halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
Belediye Başkanı Akın, itfaiye erlerine çavuş rütbelerini taktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile