Görevden Alınan İl Milli Eğitim Müdürü Caner, Kalp Rahatsızlığı Geçirdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7 Ocak'ta görevden alınan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, kalp rahatsızlığı geçirdi.

Balıkesir'deki evinde dün gece rahatsızlanan ve yakınları tarafından Devlet Hastanesine kaldırılan Caner'in yapılan muayenesinde kalp rahatsızlığı geçirdiği belirlendi. Anjiyo yapılarak damarlarından birine stent takılan Caner, bir süre yoğun bakım servisinde gözetim altında tutuldu.
Sağlık durumunun iyiye gitmesinin ardından yoğun bakımdan çıkarılan Caner, hastane odasında gazetecilere, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nda katıldığı toplantı sonrası eve gittiğini ve kendini iyi hissetmediğini, bunun üzerine de yakınları tarafından hastaneye getirildiğini söyledi.

Doktorların kalp damarlarının birinde daralma tespit ettiğini belirten Caner, "Hastaneye geldiğimde çok kötüydüm. Herkes yüzümün sarardığını olduğunu söylüyordu. Elim ayağım titriyordu ve kötüydüm. Sonra doktorlardan öğrendim kalp damarlarımdan birinde daralma varmış. Stent takıldı, şimdi gayet iyiyim, bugün yarın taburcu olurum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile