Görevi Basinda Kalp Krizi Sonucu Hayatini Kaybeden Güvenlikçiye Son Görev

Görevi Basinda Kalp Krizi Sonucu Hayatini Kaybeden Güvenlikçiye Son Görev

Samsun Bafra Devlet Hastanesi’nde görevi basinda geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybeden 42 yasindaki güvenlik personeli için tören düzenlendi.

Dün çalistigi Bafra Devlet Hastanesinde ziyaretçi giris kapisinda görev yaparken kalp krizi geçiren 2 çocuk babasi Mert Söyler, arkadaslari tarafindan acil servise götürüldü. Söyler için doktorlar seferber oldu. Acil serviste yapilan müdahalenin ardindan Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ve 2 uzman doktorun da içinde bulundugu ambulansla Ondokuz Mayis Üniversitesi(OMÜ) Tip Fakültesine sevk edildi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Görevi basinda hayatini kaybeden Mert Söyler için bashekimlik önünde tören düzenlendi.

Ambulansla hastane önüne gelen Söyler’in cenazesi beraber çalistigi güvenlik personeli arkadaslari tarafindan alindi. Törende konusan Bashekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, "Evli ve 2 çocuk babasi olan Mert, 01 Ocak 2008 tarihinden itibaren hastanemizde çalismaya baslamis, gerek gece vardiyasinda gerekse gündüz mesaisinde görevini layikiyla yerine getiren çok degerli kardesimizdi. Güvenlik görevlisi arkadaslari ve hastanemizin diger çalisanlari tarafindan da saygi duyulan çok sevilen bir kisiydi. Görevi basinda geçirmis oldugu kalp krizi nedeniyle aramizdan ayrilan kardesimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Bafra Devlet Hastanesi ailesine sabirlar diliyorum” dedi.

Alinan helalligin ardindan Söyler’in cenazesi mesai arkadaslarinin omuzlarinda cenaze aracina koyuldu. Törene Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Aytaç Akin, doktorlar, hastane personeli, güvenlik personelleri ve yakinlari katildi.

Söyler’in cenazesi ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Mert Söyler’in 2 ay önce anjiyo oldugu ve 5 adet stent takildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile