Görevi Esnasinda Beyin Kanamis Geçiren Güvenlik Görevlisi Son Yolculuguna Ugurlandi

Görevi Esnasinda Beyin Kanamis Geçiren Güvenlik Görevlisi Son Yolculuguna Ugurlandi

Manisa’nin Kula ilçesinde hastanede görev basinda geçirdigi beyin kanamasi sonucu hayatini kaybeden güvenlik görevlisi, gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Kula Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalisan ve geçtigimiz günlerde görevi basinda geçirdigi beyin kanamasi sonucu görev yaptigi kurumda ilk müdahalesi yapilan Ramazan Topal, sevk edildigi Salihli Devlet Hastanesi’nde önceki gece yasam mücadelesini kaybetti. Topal için bugün görev yaptigi hastanede tören düzenlendi.

Manisa Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca’nin da katildigi törende genç yasta hayata gözlerini yuman Ramazan Topal için helallik alindi. Tören esnasinda genç güvenlik görevlisinin çalisma arkadaslari, Topal’in tabutunun üzerine güller koyup gözyasi döktü. Törene katilan Manisa Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ve Kula Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Cansu Sarigül, birer konusma yaparak saglik camiasi ve Topal ailesine bassagligi dileklerini iletti.

Ramazan Topal’in cenazesi, törenin ardindan Süleyman Sah Camii’ne getirildi.

Burada ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazinda Topal’in ailesi ve yakinlari ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze namazini ise Topal’in imam olan amcasi Mahmut Topal kildirdi. Genç güvenlikçi, okunan dualarin ardindan gözyaslari arasinda Kula Asri Mezarligi’na defnedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile