Görgel, Basin Ve Sosyal Medya Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Görgel, Basin Ve Sosyal Medya Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Firat Görgel, “Tüm çalisma arkadaslarimizla birlikte hemsehrilerimizin gönüllerine girmek için yogun gayret gösterecegiz. Biz sehrimizdeki tüm hemserilerimizle bir dost, bir arkadas olacagiz. Insallah böylece diger sehirlere de örnek olacagiz” dedi.

Sairler Tepesi’nde düzenlenen “Basin ve Medya Bulusmasi” programinda konusan Görgel, “Öncelikle davetimize icabet eden tüm basin mensuplarimiza ve sosyal medya yöneticisi arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonrasinda sizlerle genis kapsamli ilk bulusmamizi gerçeklestiriyoruz. Görevimiz boyunca bu bulusmalari ve istisare toplantilarimizi sik sik gerçeklestirecegiz insallah” ifadelerini kullandi.

“Verdigimiz Sözleri Bir Bir Gerçeklestirecegiz”

Yeni Kahramanmaras’in imari ve insasi noktasinda tüm kurum ve kuruluslarla koordineli bir sekilde çalisma yürütüldügünü vurgulayan Baskan Görgel, “Mahalli Idareler Genel Seçimlerini tamamlayarak mazbatalarimizi aldik ve göreve basladik. Hamdolsun sükûnet içerisinde bir seçim dönemi atlattik. Sonuçlarin sehrimiz ve ülkemiz adina hayirlara vesile olmasini diliyorum. Insallah gerek ilçe belediye baskanlarimiz gerek meclis üyelerimizle büyük bir hassasiyet içerisinde sehrimize hizmet edecegiz. Hemsehrilerimize vermis oldugumuz sözler var. Insallah vizyon projelerimizi bir öncelik dahilinde hayata geçirecegiz. Vatandaslarimizin hayatlarini kolaylastirmak için gecemizi gündüzümüze katacagiz. Yeni Kahramanmaras vizyonu dogrultusunda gerek merkezi hükümetimiz gerek kamu kurumlarimiz tarafindan yogun gayret gösteriliyor. Insallah tüm kurumlarimizla el ele vererek sehrimizi çok daha iyi noktalara tasiyacagiz. Sagliktan egitime, spordan kültürel faaliyetlere tüm alanlarda hayata geçirecegimiz yatirimlarla yeni Kahramanmaras’i hep birlikte insa edecegiz” diye konustu.

“Huzur Iklimini Olusturacagiz”

Sehirde huzur ikliminin saglanarak Kahramanmaras’in diger sehirlere örnek olacagini belirten Görgel, “Ramazan Bayrami’nin ardindan ilk mesai gününde Büyüksehir Belediyemizde çalisma arkadaslarimizla bir araya geldik. Kurumumuzda olusturacagimiz huzur iklimini sehrimizin tamamina yayacagiz insallah. Tüm çalisma arkadaslarimizla birlikte hemsehrilerimizin gönüllerine girmek için yogun gayret gösterecegiz. Bürokratindan siyasetçisine, basin mensubundan sivil toplum kuruluslarina kadar huzur iklimini olusturdugumuzda basarinin da gelecegini biliyoruz. Biz sehrimizdeki tüm hemsehrilerimizle bir dost, bir arkadas olacagiz. Insallah böylece diger sehirlere de örnek olacagiz” cümlelerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile