Gosb'dan Tem'e Bağlantı Yolu Açılıyor

Gosb'dan Tem'e Bağlantı Yolu Açılıyor

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, GOSB bölgesinden TEM'e bağlantı yolu açılarak bölgedeki trafik meselesini çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

  Başkan Akbaş , Çayırova ' nın en önemli meselesinin trafik olduğunu belirterek , " Çayırova ' da , Şekerpınar ' da yaşanan trafik sorunun çözmek için çalışma başlattık . GOSB bölgesinden TEM otoyolundan bir bağlantı yolu açılacak . Bu şekilde bölgedeki trafik sorunun çözmeyi hedefliyoruz " dedi .
Emlak beyan vergilerindeki artışa da temas eden Akbaş , " Emlak beyan değerlerindeki dengesizlikten söz edilebilir , ama yüksekliğinden söz edilemez . Bizim bölgemizde emlak değerlerini yükseltsek bile satış bedeli üzerinde değildir . Çayırova ' da sanayi arsaları değerli . Zaten biz belediye olarak bu değerleri belirlemiyoruz . Kanun gereği Gebze Ticaret Odasından sanayicilerimizin de içinde bulunduğu komisyon ile belirlen fiyat tarifesini dikkate aldık . Ben bizim bölgemiz için emlak beyan vergisinin yüksek olduğunu düşünmüyorum . Sadece dengesizlik olduğuna inanıyorum , inşallah bir dahaki dönemde de bu dengesizlikleri gideririz " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile