Gözaltına Alınan 9 Kişiden 8'i Tutuklandı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nce il genelinde düzenlenen genel asayiş uygulamasında gözaltına alınan 9 kişiden 8'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şubesi ekiplerince uygulama kapsamında bin 632 kişinin Genel Bilgi Taraması yapılarak, Bilecik ve başka illerde haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 43 kişi yakalandı ve suç aleti tabanca, kuru sıkı tabanca, mermiler ele geçirildi.

Bilecik'te evden hırsızlık iddiasıyla aranan 6, belediye şantiyesinden hırsızlık iddiasıyla 2, Söğüt ilçesinde kundaklama iddiasıyla 1 kişi olmak üzere 9 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 8'i, mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri de 5 gram bonzai maddesi, 8 gram esrar maddesi, 8 tarihi eser, sahte çek, 21 sahte banknot, 200 gümrük kaçağı kol saati, 200 gümrük kaçağı parfüm, 17 gümrük kaçağı güneş gözlüğüyle 2 adet 200, 11 adet 100 ve 4 adet 20 lira sahte banknot ele geçirerek, muhafazaya aldı.



-İş yeri ve araç denetimleri-

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü tarafından 11 kahvehane, 4 internet kafe, hamam, Pazaryeri Emniyet Amirliği'nce 8 kahvehane, 4 internet kafe, Gölpazarı Emniyet Amirliği'nce 20 kahvehane, Yenipazar Emniyet Amirliği'nce iki kahvehane, bir Tekel bayi, iki içkili lokanta, İnhisar Emniyet Amirliği'nce 5 kahvehane, iki içkili restoran, bir internet kafe ve iki Tekel bayisi denetlenerek, bir iş yerine ''mevzuata aykırı faaliyette bulunmak''tan işlem yapıldı.

Sarhoşluk, emre aykırı davranış, tütün mamulü tüketilmesi, kimlik bildirmeme, gürültü yapma ve rahatsız etme gibi suçlardan toplam 33 kişiye 2 bin 793 lira idari para cezası verildi.

Trafik denetimlerinde ise hız ihlali yapan bin 494, alkollü araç kullanan 12, kırmızı ışık ihlali yapan 6, kasksız motosiklet kullanan 13, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 133, aracının muayenesini yaptırmayan 194, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 9, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 24 ve araç sigortası yaptırmayan 5 ile diğer trafik kurallarını ihlal eden 503 sürücüye para cezaları uygulandı.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Sedat Gök
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile