Gözaltındaki Bakliyat Şirketi Yöneticileri Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltındaki Bakliyat Şirketi Yöneticileri Adliyeye Sevk Edildi

İçel’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bakliyat şirketi yöneticileri adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İçel Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İçel’de faaliyet gösteren bir bakliyat şirketinin 4 yöneticisi ve 2 çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

İçel Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmada, iş adamları Mahmut ve Hasan A. kardeşler ile şirket çalışanları Davut D. ve Bilal K. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 4 kişi, bugün adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 2 şirket yöneticisinin ise halen arandığı bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile