Grease'in yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ!

Grease'in yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ!

Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ dünyaca ünlü müzikal Grease'de bir meleği canlandıracak.

 
Dü ; nyaca ü ; nlü ; Grease Mü ; zikali , 25 Mayıs-7 Haziran gü ; nleri arasında Kuruç ; eşme Arena ' da sahnelenecek . Mü ; zikalin 27 Mayıs ve 7 Haziran ' daki gö ; sterilerinde Kıvanç ; Tatlıtuğ da rol alacak . Bir meleği canlandıracak ü ; nlü ; oyuncu geç ; tiğimiz gü ; n provalara başladı , yakışıklılığı ve yeteneğiyle tü ; m ekibi kendine hayran bıraktı .

BİRÇ ; OK İSİM ARASINDAN KIVANÇ ; ' I SEÇ ; TİK


Sizce Grease ' i tü ; m dü ; nyada bu kadar ö ; zel kılan nedir?

- Evrensel bir hikayesi olması . . . Hepimiz bir dö ; nem liseye gittik . Her lisenin bir kabadayı ö ; ğrencisi , sporcusu , gü ; zel kızı vardı . Grease ' in filmi de ç ; ok tutulan bir işti . O film sayesinde konusunu tü ; m dü ; nya ö ; ğrendi ve herkes ç ; ok benimsedi .

Cast seç ; iminde nelere dikkat ettiniz?

- Grease ç ; ok bü ; yü ; k bir yapım . Bu yü ; zden iyinin iyisini bulmak zorundasınız . Bu ekipteki tü ; m oyuncular , işlerini en iyi yapanlar . Ö ; zellikle Derek ( Keeling ) , rolü ; yü ; zlerce kişi arasından sıyrılarak kaptı . Brandi ( Burkhardt ) zaten oyunculuktaki başarısını rol aldığı dizilerde ve Broadway ' de kanıtlamıştı . Tü ; rkiye ' de ise bize birç ; ok isim ö ; nerildi . Ama biz Kıvanç ; Tatlıtuğ ' u seç ; tik .

YETENEĞİ VAR STAR EGOSU YOK

Neden onu seç ; tiniz?


- Kıvanç ; ' ın Tü ; rkiye ' de ç ; ok ü ; nlü ; ve sevilen biri olduğunu biliyorduk . Bize de yakışıklı ve sesi iyi olan , aynı zamanda hem kadınların hem de erkeklerin gıptayla bakacağı biri gerekiyordu . Kıvanç ; provalara ilk geldiğinde herkeste o bakışı gö ; rdü ; m . Onda doğal bir ç ; ekim gü ; cü ; var . Ve fazlasıyla doğal . Teen Angel rolü ; ne tam uydu . Sesi de oldukç ; a gü ; zel .

Performansından memnun kaldınız mı?

- Onunla ç ; alıştığım iç ; in ç ; ok heyecanlıyım , ç ; ü ; nkü ; star egosu hiç ; yok ve doğal bir yeteneği var . Gelir gelmez sö ; ylediklerimi dinledi . Provaların daha ikinci gü ; nü ; nde , ç ; oktan ekipten biri olmuştu . Dizi farkı bir iş , mü ; zikal ise bambaşka . Ama o rolü ; nü ; n altından ç ; ok iyi kalktı . Aslına bakarsanız şu an bü ; yü ; k bir risk alıyor . Hali hazırda sahip olduğu rahat bö ; lgeden dışarı ç ; ıkıp risk alıyor . Bu da onda takdir ettiğim bir başka yö ; n . Hayatta başarılı olmanın tek yolu risk almaktır .

BROADWAY ' E Ö ; NERECEĞİM


Broadway ' e dö ; ndü ; ğü ; nde onu yapımcılara ö ; nerebilir misiniz?

- Tabii ki . Bence kişilik ve yetenek aç ; ısından ç ; ok ö ; nemli bir aktö ; r . Eğer birini Broadway ' e ö ; nereceksem , bu kesinlikle Kıvanç ; olur .

' Aşk-ı Memnu ' dizisinden haberiniz vardır . Ekiple birlikte Kıvanç ; ' ı izlemeyi dü ; şü ; nü ; yor musunuz?

- Buradaki herkesin izlemek istediğine eminim . Henü ; z topluca izlemedik ama ben izledim . ınternetten dizinin kısa bö ; lü ; mlerini izledim ama tamamını da izlemek isterim .

Dansç ; ılarınız provalarda gö ; zlerini Kıvanç ; Tatlıtuğ ' dan alamadı . Ekibi dağıtmaz değil mi?

- ( Gü ; lü ; yor ) Bir ü ; nlü ; yle ç ; alışırken tü ; m insanların ona dikkat etmesi normal . Sorun olmaz , ç ; ü ; nkü ; ç ; alışmalara başladığımız zaman her şey dışarıda kalıyor . Kıvanç ; da burada herhangi bir aktö ; r . . .

Ekibe Kıvanç ; Tatlıtuğ da katıldı . Nasıl buldunuz onu?


Derek : ılk geldiğinde bizimle ç ; alışmaya ç ; ok hazırdı . Hemen uyum sağladı . Tü ; m ekip onu ç ; ok sevdi . şovda da ç ; ok iyi olacak .
Brandi : Gittiğimiz ü ; lkelerde yerel bir ü ; nlü ; yü ; ekipte ağırlıyoruz . Buraya ilk geldiğimizde Kıvanç ; ' ın adını duymuştuk ve onunla ç ; alışmak istiyorduk . Provalara geldiğinde ç ; ok heyecanlandık . O da bizden biri olmayı ç ; ok istiyordu . Onunla rahatç ; a ç ; alışıyoruz .

' Aşk-ı Memnu ' yu izlediniz mi?

Brandi : Derek ' le birlikte izledik . Az ö ; nce Kıvanç ; ' la sohbet ederken o da bahsetti biraz . Tü ; rk insanı beğenerek izliyormuş bu hikayeyi . Bu yıl bitecekmiş ama o ilgiden ç ; ok memnun kalmışa benziyor .

Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un Broadway ' e sizinle gelmesini ister miydiniz?

Brandi : Gelirse kesinlikle gö ; tü ; rü ; rü ; z! ( Gü ; lü ; yor ) Londra ' ya gideceğini sö ; yledi , belki ileride birlikte ç ; alışabiliriz .

Kıvanç ; Tatlıtuğ : İLK GÜ ; NDEN KAYNAŞTIK


Bö ; yle bir ekiple ç ; alıştığım iç ; in son derece mutluyum . Tü ; m ü ; yeleri ç ; ok yetenekli , olağanü ; stü ; bir ekip . Mark olağanü ; stü ; bir koreograf . Ekibe uyum sağlamamda ç ; ok yardımcı oldu . Ekip de o kadar sıcaktı ki , daha ilk gü ; nden kaynaştık . ıkinci gü ; nü ; mü ; zdeyiz ama haftalardır ç ; alışıyor gibiyiz . Oturmuş bir ekibe adapte olmak zordur , sıcak yaklaşımlarıyla durumu ekarte ettiler . Bu ekiple ç ; alışmak bü ; yü ; k bir tecrü ; be . şarkı sö ; yleyeceğim iç ; in de ç ; ok heyecanlıyım . Daha ö ; nce Dilara Endican ' ın programında şarkı sö ; ylemiştim , bu ikinci olacak . Ü ; stelik bu kez karşımda ç ; ok daha bü ; yü ; k bir kitle bulunacak . Yine de bir endişem yok , sadece bu ekibin iç ; inde olmak bile bü ; yü ; k bir tecrü ; be .

Londra ' ya gidiyor

Kıvanç ; Tatlıtuğ , 24 Haziran ' da sona erecek ' Aşk-ı Memnu ' dizisinin ardından soluğu Londra ' da alacak . Oxford School of Drama ' da oyunculuk programına kabul edilen Tatlıtuğ , bir sü ; re orada yaşayacak .

Gö ; steriler uzatıldı


Astoria Alışveriş Merkezi sponsorluğunda , SDS organizasyon tarafından Tü ; rkiye ' ye getirilen Grease Mü ; zikali ' nin 25 Mayıs-2 Haziran gü ; nleri arasında sahnelenmesi planlanıyordu . Ancak efsane mü ; zikale ilgi bü ; yü ; k olunca , gö ; steri tarihi de 7 Haziran ' a kadar uzatıldı .


Mynet

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile