Grella tamam, Stoch sonra - SPOR

Üstünel, Avustralyalı stoperle anlaştıklarını, Slovak starın  işini ise Dünya Kupası’nın ardından bitireceklerini belirtti

 

Üstünel , Avustralyalı stoperle anlaştıklarını , Slovak starın işini ise Dünya Kupası’nın ardından bitireceklerini belirtti

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel , gündemlerinde bulunan Avustralyalı Grella ve Slovak Stoch transferleri hakkında açıklamalarda bulundu .

İki oyuncu konusunda görüşmeler yapmak için İngiltere’de bulunan Üstünel , “Grella için kulübü Blackburn Rovers’a son teklifimizi yaptık . Cevap bekliyoruz . Sanırım birkaç gün içinde bu iş bizim istediğimiz şekilde sonuçlanacak . Grella’nın transferi yüzde 90 tamam diyebiliriz” diye konuştu .

Geçen sezon Hollanda ekibi Twente’de forma giyen ve bu takımla şampiyonluk yaşayan Slovak kanat oyuncusu Stoch için Chelsea ile pazarlıkların da sürdüğüne dikkat çeken Sarı-Kırmızılı yönetici , “Chelsea , Stoch için bizim önerdiğimizin çok üstünde para istiyor . Riskli ama Dünya Kupası sonrasında yeniden bir araya gelip , bu transferi bitirmeye çalışacağız” ifadesini kullandı .



Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile