GSGM'den başarılı tenisçilere ödül

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), son dönemde başarılı sonuçlar alan milli tenisçiler Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay ve İpek Şenoğlu'na para ödülü

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), son dönemde başarılı sonuçlar alan milli tenisçiler Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay ve İpek Şenoğlu'na para ödülü verdi.

Topkapı Sarayı avlusundaki Karakol Restaurant'ta gerçekleştirilen basın toplantısıyla ödüllerin verildiği organizasyona Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, PTT Genel Müdürü ve Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tural katıldı.

GSGM tarafından Marsel İlhan'a 30 bin lira, Çağla Büyükakçay ile İpek Şenoğlu'na ise 15'er bin liralık ödüle layık görülürken, Slovenya'da düzenlenen turnuvada bulunan İpek Şenoğlu'nun çekini Tenis Federasonu Başkanı Ayda Uluç aldı.

Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, bu tarz ödüllerin sporcuların motivasyonunu artırdığını ifade ederek, desteklerinden ötürü Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'e teşekkür etti.

Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül de yaptığı konuşmada, tüm amatör branşlarda olduğu gibi tenise de destek verdiklerini dile getirerek, başarılı sporcu sayısını artmasını istediklerini söyledi.

BASIN TOPLANTISINA YAĞMUR SÜRPRİZİ

Bu arada basın toplantısının yeri ilk olarak Karakol Restaurant'ın bahçesi olarak ayarlanırken, şiddetli yağan yağmur, konukların şemsiyelerle içeri geçmesine neden oldu.

Yağmur, konuklara ve basın mensuplarına zor anlar yaşatırken, garsonların tuttuğu şemsiyeler sayesinde restaurantın içine geçildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile