Gsim'den İngilizce Kursu

Gsim'den İngilizce Kursu

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İngilizce Kursu, Gençlik Merkezi'nde tüm hızıyla sürüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kurumda görev yapan Şube Müdürleri, Birim Amirleri, Tesis Amirleri ve Personele yönelik düzenlediği İngilizce kursu yoğun bir tempoda sürerken, İngilizce Uzmanı Fatma Akar, GSİM personeline İngilizce öğretiyor. İngilizce öğretme konusunda oldukça iddialı olan Akar, kısa sürede GSİM'de görev yapan personelin kendilerini en iyi şekilde ifade edebileceği bir şekilde İngilizce öğreneceğini söyledi.
Akar, iki ay sürede en iyi şekilde İngilizce öğretebileceğini ifade ederek, "İnşallah kursumuza katılan personel iki ay içerisinde en iyi şekilde İngilizce öğrenerek, buradan ayrılacaklar. Derslerin zevkli ve neşeli geçmesi bizleri sevindiriyor" dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kurum içindeki personele yönelik düzenlediği İngilizce kursu'nun çok yararlı geçtiğini belirten GSİM personeli, Fatma Akar'ın verdiği eğitimden büyük bir memnunluk duyduklarını belirttiler. Personel, "Kurs çok güzel geçiyor, burada en iyi şekilde İngilizce öğreneceğimize inanıyoruz" diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İngilizce Kursu'nun başarılı geçmesinden memnunluk duyduğunu belirtti. Çintimar, "İnanıyorum ki, sporda olduğu gibi önemli gördüğümüz bu proje kapsamında da kurumumuzda görev yapan personel kendisini ifade edecek ve karşısında İngilizce konuşacak olan kişilerin ne demek istediğini anlayacak düzeyde bir yabancı dil öğrenmiş olacak. Geçtiğimiz hafta başlattığımız kurs, şu anda yoğun bir tempoda devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle İngilizce Kurslarımızın saatlerinde değişiklikler yaptık. Kursumuz Ramazan ayı boyunca hafta içi saat 12. 30 ile 13.30 arasında gerçekleşecek" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile