GSO'da Ayakkabi Sektör Toplantisi Yapildi

GSO'da Ayakkabi Sektör Toplantisi Yapildi

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) ev sahipliginde gerçeklestirilen, ‘Birlestirilmis Ayakkabi Sektör Toplantisi’nda, sektörel gelismeler, sanayicilerin ve firmalarin yasamis olduklari sorunlar istisare edilerek çözüm önerileri hakkinda degerlendirmelerde bulunuldu.

GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ferhan Sagim, Gaziantep Ayakkabi Sanayicileri ve Ihracatçilari Dernegi (GASID) Baskani Bülent Aksin, GSO Genel Sekreteri Yusuf Iymen ve ayakkabi sektör temsilcilerinin katildigi toplantida, tesvik ve destekler ile GSO’nun sektöre yönelik projeleri anlatildi.

Toplantinin açilisinda konusan GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Gaziantep’in ayakkabi ve terlik sektöründe imalat ve ihracatiyla ülkemizin en önemli üretim merkezlerinden birisi konumunda oldugunu söyledi.



Atölyelerde ve sehrin muhtelif yerlerinde üretim yapan sektörün basarisinin takdire sayan olduguna dikkati çeken Ünverdi, “Sektörümüzü bir araya toplayacak olan ve daha iyi sartlarda üretim yapmasina imkan saglayacak olan Gaziantep Ayakkabi Terlik ve Yan Sanayi Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulus çalismalarinda önemli mesafe kat edildi. Tabi sektörümüzün sorunlari da var. Bunlarin hepsini takip ediyor ve ilgili kurumlarla paylasiyoruz. Biz sizler için ne gerekiyorsa yapmaya haziriz. Yeter ki bize gelin ve taleplerinizi söyleyin. Sonuçta hepimizin amaci sehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katki saglamak” dedi.

Sorunlarin çözümü noktasinda var güçleriyle çalistiklarini kaydeden Ünverdi, “Elimizden gelen çabayi gösteriyoruz. Insallah yeni OSB’mizle birlikte sorunlarimizi da ortadan kaldiracagimiza inaniyorum” ifadelerini kullandi.

GSO Genel Sekreter Yardimcisi Sermest Çapan’in Ayakkabi URGE faaliyetleriyle ilgili sunum yaptigi toplantida, GASID Baskani Bülent Aksin sektörün taleplerini açikladi.

Toplanti, sektör temsilcilerinin görüs, öneri ve taleplerini söylemelerinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile