GSO Heyetinden Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretleri

GSO Heyetinden Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretleri

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi belediye baskanlarina hayirli olsun ziyaretlerinde bulundu.

GSO Onursal Baskani Abdulkadir Konukoglu, Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Meclis Baskanlik Divani ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Yusuf Izzettin Iymen, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz ve Oguzeli Belediye Baskani Bekir Öztekin’i ziyaret etti.

GSO Onursal Baskani Abdulkadir Konukoglu, ekonomisi, sanayisi, tarihi ve turizmi ile Gaziantep’in birçok sehre örnek teskil ettigini belirterek, “Sehrimiz dünyanin ve Türkiye’nin birçok sehrinden daha hizli gelisiyor. Bizler de Gaziantep’imizi çok daha iyi noktalara getirmek için her zamankinden daha fazla el birligi, güç birligi yapmaliyiz. Çok çalisarak ilçelerimizi ve sehrimizi kalkindirmak bizim elimizde. Bu vesile ile 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonuçlarinin bir kez daha sehrimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini diliyor, seçimleri kazanan tüm belediye baskanlarimiza çalismalarinda basarilar ve kolayliklar diliyorum” dedi.

Yerel seçimlerin ardindan bundan sonra ülke olarak ekonomiye ve üretime odakli hareket edilmesi gerektigini ifade eden GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, “Gaziantep olarak en büyük güç kaynagimiz birlik ve beraberligimizdir. Hedeflerimize ulasmanin en önemli yolu da budur. 31 Mart seçimlerinin ardindan baslayan süreci Gaziantep olarak iyi degerlendirmeli ve sehrimizi kalkindirma noktasinda üstümüze düseni eksiksiz yapmaliyiz. Insallah belediyelerimiz de projeleri ile bu dönemde de yeni basarilara imza atarlar. Yeni dönemin hayirli olmasini diliyor, belediye baskanlarimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

GSO Yönetim Kurulu Baskani Ünverdi de Gaziantep’i daha ileriye tasimak için ortak akla ve kurumlar arasi is birligine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluslari, meslek odalari ve tüm kurumlarimiz ile Gaziantep’i daha da yukariya tasimak adina elimizden ne geliyorsa yapmaya haziriz. Bu noktada atilacak adimlar ve gelistirilen projeleri çok önemli buluyoruz. Gaziantep’imiz için simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da gönül birligiyle, uyum içerisinde çalismalarimiza devam edecegiz. Bu vesile ile bir kez daha seçim sonuçlarinin ilçelerimiz, sehrimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini diliyor, kiymetli belediye baskanlarimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ziyaretlerinden dolayi GSO heyetine tesekkür eden, ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade eden belediye baskanlari da Gaziantep’i ve insani merkeze alan hizmetlerle sehrin gelisimi için çalismalarina son hizla devam edeceklerini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile