GTB''den Ögrencilere Okul Kiyafeti Destegi

GTB''den Ögrencilere Okul Kiyafeti Destegi

Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) is birligiyle, Ticaret Borsasi Ortaokulunda egitim gören 650 ögrenciye okul kiyafeti desteginde saglandi.

Ticaret Borsasi Ortaokulunda gerçeklestirilen okul kiyafeti dagitimina, GTB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Ali Alagöz, Cesim Arslan ve GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram ile okul idarecileri katildi.

Yeni egitim-ögretim sezonunda ögrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri pantolon ve sweatshirt gibi okul kiyafetlerinden olusan paketler ögrencilere, ögretmenleri ve borsa yöneticileri tarafindan teslim edildi. Ögrencilerle bir süre sohbet ederek, onlara tavsiyelerde bulunan GTB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ali Alagöz, egitime destek faaliyetlerini araliksiz sürdüreceklerini dile getirdi. GTB ailesi olarak her yil geleneksel olarak belirli periyotlar arasinda Ticaret Borsasi Ortaokulunda egitim gören ögrencilere okul kiyafeti, çanta ve ayakkabi gibi çesitli egitim desteklerinde bulunduklarini animsatan Alagöz, ”Imkanlarimiz ölçüsünde elimizden geldigi kadar egitime katki sunmaya çalisiyoruz. Bu sene egitim-ögretim sezonunun basi olmasindan dolayi ilk etapta 650 ögrenci kardesimize ihtiyaç duyabilecekleri okul kiyafetlerini TOBB’un katkilariyla hediye ettik. Egitime destek faaliyetlerimizi yil içerisinde de aktif sekilde sürdürme gayreti içerisinde olacagiz. Bizim sevgili ögrencilerimizden tek istegimiz derslerine çok çalismalari; ilerde vatanina, milletine ve ailelerine yararli birer bireyler olarak kendilerini yetistirmeleri” dedi.

GTB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Cesim Arslan ise kiyafet dagitimi sonrasi yaptigi degerlendirmede, saglik ve basari dolu bir egitim ögretim sezonu temennisinde bulundu. Ögrencilerin uzun bir aranin ardindan okullarina, ögretmenlerine ve arkadaslarina kavustugunu kaydeden Arslan, “Pandemi nedeniyle bir süre egitimlerine dijital ortamda devam eden ögrencilerimiz yeni egitim dönemiyle birlikte yüz yüze egitime tekrar basladilar. Tüm ögrencilerimize ve egitim camiamiza öncelikle saglik ve basari dolu bir egitim yili diliyorum. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin en iyi sekilde egitilerek gelecege hazirlanmalarina yardimci olmak, toplum olarak hepimizin ortak sorumlulugundadir. Bu baglamda gerek egitim kurumlarimizin gerekse de ögrencilerimizin ihtiyaçlari noktasinda yapilacak tüm yardimlar, egitimde basari çitasinin yükselmesine katki saglayacaktir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile