GTO, 26 Mayis'ta Egitim Festivali Düzenliyor

GTO, 26 Mayis'ta Egitim Festivali Düzenliyor

Gaziantep Ticaret Odasi (GTO), 26 Mayis’ta Gaziantep Odeon Performans Sanatlari Merkezinde (GO PSM) egitim festivali düzenleyecek.

Gaziantep’in egitim durumunun tartisilacagi, ögrenci ve velilerin egitim kurumlari ile bulusacagi, gençlerin festivali Gaziantep Egitim Fest 2024, Okan Bayülgen’in moderatörlügünde paneller, söylesiler ve konserlerle egitimi ve eglenceyi bir araya getiriyor.

GTO organizasyonunda; Gaziantep Valiligi, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Il Milli Egitim Müdürlügünün destekleriyle düzenlenecek Gaziantep Egitim Fest 2024, Gaziantep’in egitim seviyesini belirlemek ve daha iyi yerlere getirmek, ögrenciler ile egitim kurumlarini bulusturarak tercih seçeneklerini arttirmak ve dogru yönlendirmek amaciyla 26 Mayis 2024’te GO Psm’de düzenlenecek.

Gaziantep’te ilki düzenlenecek olan festival hakkinda açiklamalarda bulunan GTO Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Yildirim, düzenledikleri bu festivalle ögrencilerle velileri keyifli bir organizasyonla bir araya getirirken egitim sektöründe faaliyet gösteren üyelerine de kurumlarini tanitma imkâni saglayacaklarini söyledi.



26 Mayis Pazar günü saat 12.00’de kapilarini açacak Gaziantep Egitim Festivali’nde pek çok etkinligin yer alacagini belirten Yildirim, “Okan Bayülgen’in moderatörlügünde birbirinden kiymetli konuklarla paneller ve söylesiler gerçeklestirecek, interaktif etkinliklere imza atacak, gençlerimizin sevdigi isimlerin konserlerini keyifle dinleyecegiz. Kisacasi ögrencilerimiz ve velilerimiz için eglenceli ve bilgi dolu bir etkinlik hazirladik. 26 Mayis’ta tüm hemsehrilerimizi ücretsiz olarak düzenledigimiz bu festivale davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile