Gto'dan Kobi'lere Proje Hazırlama Eğitimi

Gto'dan Kobi'lere Proje Hazırlama Eğitimi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında 9 ayrı alanda düzenlenen KOBİ Eğitim Programı, 'Ulusal ve Uluslararası Fonlara Yönelik Proje Hazırlama' konulu eğitimle devam etti

  Gaziantep Ticaret Odası ( GTO ) Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında 9 ayrı alanda düzenlenen KOBİ Eğitim Programı , " Ulusal ve Uluslararası Fonlara Yönelik Proje Hazırlama " konulu eğitimle devam etti .
GTO Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında Aralık 2009-Ekim 2010 tarihleri itibariyle çeşitli konularda düzenlenen eğitimlerden biri olan " Ulusal ve Uluslararası Fonlara Yönelik Proje Hazırlama " konulu eğitim GTO ' da gerçekleştirildi . 12-14 mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ( ABİGEM ) Proje Uzmanı Bilal Ekmekçi ' nin eğitmen olarak katıldığı programa çeşitli sektörlerden 40 kadar KOBİ temsilcisi katıldı . Proje hazırlama mantığı ve süreçler uygulamalı örneklerle katılımcılara anlatılırken , eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi .
GTO ' dan konu ile ilgili yapılan açıklamada , eğitimlerin yıl boyu devam edeceği belirtilirken , ayrıca şu bilgilere yer verildi :
" 2010 yılı içerisinde KOBİ Eğitim Programı kapsamında , ' İş Sağlığı ve Güvenliği ' , ' Dış Ticaret ' , ' Pazar Araştırma ' , ' E-Ticaret ve İş Planı ' ve ' Bütçeleme ' konularında da eğitimler verilecek . Eğitimlerle ilgilenen üyelerimizin GTO Proje Uzmanı Sezin Arıkan ile 220 30 30 ( Dahili : 243 ) nolu telefondan iletişime geçmeleri gerekmektedir . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile