Güçsüz takım yok!

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sahasında Manisaspor'a 3-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan ...


Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sahasında Manisaspor'a 3-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Trabzonspor, bugün Kayserispor'u deplasmanda yenerek kaybını telafi etmek istiyor.
Teknik Direktör Şenol Güneş, iki takımın da son maçlarını kaybettiğini vurgulayarak, "Kayserispor iyi bir takım, iyi futbol oynuyor. Bana göre ligin en iyi oynayan ekiplerinden biri. Gücünü iyi kullanıyor ve takım oyunu oynuyor. Biz de iyi bir takımız ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.
Ligde enteresan sonuçlar alındığını ifade eden Güneş şöyle devam etti: "Kimin, kimi, nerede, nasıl yeneceği belli değil. Rakibin çok ciddi ve zayıf olması da önemli değil. Her takım, her takımı yenebiliyor. Önemli olan o gün sahaya istediklerinizi yansıtabilmek. Kayseri'ye kazanmak için gidiyoruz. Umarım, düşündüğümüzü sahaya yansıtarak üç puanı alan taraf biz oluruz. Dikkatli olmalıyız."

Güneş'ten revizyon
Öte yandan tecrübeli çalıştırıcının güçlü rakibi karşısına farklı bir on birle çıkacağı öğrenildi. Güneş'in, Jaja'nın yerine Alanzinho'ya, sol kanatta Cale'ye, ileride Burak Yılmaz'a, Umut Bulut'un yerine ise Engin Baytar'a görev vermesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile