Güder Açiklamasi 'Allah Battalgazi'miz Için Hayirli Kararlar Almamizi Nasip Etsin'

Güder Açiklamasi 'Allah Battalgazi'miz Için Hayirli Kararlar Almamizi Nasip Etsin'

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, meclis toplantisinda, “Allah bizlere Battalgazi’miz için hayirli kararlar almamizi nasip etsin” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayi Olagan toplantisinin 1.birlesim 1.oturumuyla 2023 yili çalismalarina baslarken, toplantida 21 gündem maddesi görüsüldü. Yilin ilk toplantisinda agirlikli olarak imar plan degisikligi ve komisyon raporlari görüsülerek karara baglandi. Battalgazi Belediye Meclisi, 2023 yilinin ilk olagan toplantisini Battalgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder baskanliginda gerçeklestirdi. Yoklama, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida, gündem maddelerinin görüsülmesine geçmeden önce 2023 yilinin tüm dünyaya saglik, huzur ve esenlikler getirmesini temenni eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “2022 yilini geride biraktik ve 2023 yilinin ilk toplantisini bugün gerçeklestiriyoruz. Allah bizlere Battalgazi’miz için hayirli kararlar almamizi nasip etsin” ifadelerini kullandi.

Toplam 21 gündem maddesinin görüsüldügü meclis toplantisinda, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi. Toplantida imar plan degisikligi ile ilgili bazi maddeler kabul edilerek karara baglanirken, bazi maddelerde ilgili komisyona havale edildi.

“Aziz milletimizin basi sag olsun”

Konya-Adana yolu üzerinde kaza yapan askeri araçta Sehit olan Piyade Er Halil Seltan ve Malatyali Astsubay Harun Ugur için bas sagligi dileyen Güder, “Konya- Adana Karayolunda meydana gelen trafik kazasi sonucu Piyade Er Halil Seltan ve Malatyali Astsubay Harun Ugur sehit olmustur. Malatyali olan ve ailesi Zafer Mahallesinde oturan Sehit Astsubay Harun Ugur’un 29 yasinda evli ve esinin ise 1 aylik hamile oldugunu derin bir üzüntü ile ögrendik. Sehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise sabir diliyorum. Aziz milletimizin basi sag olsun. Sehitlerimizin ruhu sad olsun" dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayi Olagan toplantisi 2.birlesimin 1.oturumu için 9 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te Battalgazi Belediye Meclisi Toplanti Salonunda yeniden bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile